O NAMA

Ravna d.o.o. smještena je u Ravnoj Gori, kraju bogatom šumom i stoljetne tradicije u obradi drva. Tvrtka je osnovana 1994. godine i u stopostotnom je privatnom vlasništvu.

Naša osnovna djelatnost je proizvodnja masivnih drvenih lijepljenih ploča od bukve, hrasta, javora, jasena, trešnje, oraha i dr.

Tvornica zapošljava oko 120 radnika kojima je u proizvodnom procesu na raspolaganju moderna tehnologija za proizvodnju ploča i masivnog namještaja. Godišnja proizvodnja kreće se oko 3500 m3 drvenih masivnih lijepljenih ploča u debljinama od 18 do 65 mm, od kojih je cca 80 posto dužinsko-širinski lijepljenih (finger joint panels) te oko 20 posto širinski lijepljenih (one ply laminated panels).

Čak 95 posto vrijednosti proizvodnje, koja na godišnjoj razini iznosi oko 4,5 milijuna eura, plasiramo na europsko tržište (Njemačka, Švicarska, Velika Britanija, Italija, Danska, Švedska, Finska i Belgija).

Osim osnovne djelatnosti, u tvornici je organizirana proizvodnja finalnih proizvoda u okviru koje se projektira i izrađuje namještaj po ideji naručitelja te proizvode stolovi, dijelovi za stolove, kreveti i drugi elementi namještaja. Proizvode se i elementi za stubišta (gazišta, rukohvati, stupovi i dr.).

U okviru proizvodnje finalnih proizvoda, vrijedne ruke majstora od drva oblikuju i ekskluzivnu liniju proizvoda za dom i kućanstvo koja se plasira pod tržišnim imenom Drvene posude iz Gorskog kotara.

S obzirom na to da je tvrtka izrasla na tradiciji drvodjelstva ravnogorskog kraja, njezina korporativna kultura i poslovanje temelje se na osviještenoj brizi za drvne resurse i prirodu u cjelini. Opredijeljena da očuva ljepotu i zdravlje okoliša u kojem se odvija njezino poslovanje, Ravna d.o.o. primjenjuje ekološki prihvatljive tehnologije. Za svoju proizvodnju koristi drvnu masu iz šuma kojima se gospodari prema ekološkim i ekonomskim standardima i time svi njezini proizvodi ostvaruju pravo na certifikat FSC® kojeg je nositelj Ravna d.o.o.

Misija - Vizija

Poslovanje Ravne d.o.o. strukturirano je tako da svakodnevno udovoljava najvišim standardima kvalitete. S najvećom fleksibilnošću odgovaramo na potrebe kupaca, osiguravamo promptne isporuke, uz maksimalnu kontrolu proizvodnog procesa.

FSC® certifikat - Oznaka odgovornog šumarstva

Proizvodi Ravne d.o.o. izrađuju se od drva iz šuma kojima se gospodari prema strogim ekološkim i ekonomskim standardima i stoga ostvaruju pravo na certifikat FSC®.

Kontakt i osnovni podaci o društvu Ravna d.o.o.

RAVNA d.o.o.

51314 Ravna Gora

I.G. Kovačića 178

HRVATSKA  • EMAIL
  • ravna@ravna.hr

Osnovni podaci o društvu:
Ravna društvo s ograničenom odgovornošću za preradu drva, Ivana Gorana Kovačića 178,
51314 Ravna Gora, Hrvatska
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod MBS 040009566
MB: 00785733
OIB: 76910546158
Temeljni kapital 3.770.800 HRK uplaćen u cijelosti

Uprava društva:
direktor Darko Zibar, zastupa društvo zajedno s još jednim direktorom;
direktor Krešimir Akrap, zastupa društvo zajedno s još jednim direktorom;
prokurist: Zvonimir Zima

Bankovni računi:
IBAN HR02 2407 0001 1006 2400 0, SWIFT OTPVHR2X, OTP banka d.d. Split
IBAN HR82 2360 0001 1018 1219 4, SWIFT ZABAHR2X, Zagrebačka banka d.d. Zagreb.